"Személyes ajánlás alapján kerültünk kapcsolatba Répási Andreával, amikor „ilyen volt – ilyen lett” szerkezetű látványtervezési igényünk merült fel.  Andreának a Diósd Város Önkormányzata számára készített köztéri fejlesztésekhez készített 3D-s képei és animációi ígéretesnek tűntek számunkra.

 A feladat, mellyel megbíztuk, viszonylag szokatlan lehetett számára (bárki számára szokatlan lett volna): egy kerékpáros szabadidős létesítmény látványterveinek és 3D-s animációs „klipjének” elkészítésére adtunk megbízást. Számunkra ez roppant fontos volt, ugyanis olyan látványos, de ugyanakkor a leendő fejlesztést élethűen bemutató vizualizációs anyagra volt szükségünk, amely alkalmas arra, hogy segítségével korszerű formanyelven megszólítsuk a leendő ügyfeleinket, és meggyőzzük a döntéshozókat és a potenciális támogatókat. A feladat nehézsége abban rejlett, hogy az elképzelt bringapark valóban csak a fantáziánkban létezett: a megbízás teljesítéséhez a pálya nyomvonalát mutató alaprajzot, az Interneten más kerékpáros létesítményekről elérhető képeket, és magát a rendezetlen állapotú földterületet tudtuk megmutatni Andreának.  

 Az eredmény több, mint kellemes meglepetés lett. Két olyan 3D-s klipet kaptunk, amelyek helikopter nézetből körberepülve mutatták az akkor még csak tervezett létesítményt, illetve amelyek segítségével virtuálisan végigjárható lett a még nem is létező kerékpáros versenypálya. A műszaki kivitelezést végző – gépi tereprendezés végzésében amúgy jártas szakemberek – Andrea klipjeit látva értették meg, hogy mit is várunk tőlük tulajdonképpen. Emellett az elkészült 3D-s klipeket felhasználtuk a TeamBikePark nyilvános kommunikációjában (a facebook-on), az ingatlan tulajdonosával folytatott tárgyalások során, valamint meghatározó részét képezték a legfontosabb támogató és szakmai partnerhez (a Magyar Kerékpársportok Szövetségéhez) benyújtott – és később támogatásra érdemesnek ítélt – pályázati dokumentációnak.

 Andrea egy helyszínbejárással egybekötött személyes konzultáción megismert igényeink alapján tett a munkamenetre vonatkozó javaslatot és üzleti ajánlatot. Ennek megfelelően az elkészült tervek közös áttekintése alapján közösen döntöttük el a megvalósítás irányát."

dr. Princzinger Péter

ügyvezető igazgató

TeamBike

 Vissza az elejére


 "Alulírott Bárdyné Dr. Schneider Sarolta Répási Andreával a 2014. évi önkormányzati választások kampányidőszakában találkoztam. Együttműködésünk a kölcsönös, városunk élhetőbbé tétele szándéka alapján indult meg. Választási eljárásunk során Andrea képekbe, kis animációs bemutatásokba öltötte mindazon ötleteinket, amiket fontosnak tartottunk a lakosok felé eljuttatni. Programunk ezirányú, internetes terjedése a segítségével új lendületet kapott. Animációs feldolgozásai nemcsak igényesek és szépek, hanem ötletgazdagok is voltak. Közös munkánk eredménye ismert - melyet ezúton is nagyon köszönök."

 

Bárdyné Dr. Schneider Sarolta

Diósd Város Önkormányzata

 Vissza az elejére 

 


"Amerikai partnereink számára számos 3D animációs munkát készített Andi. A feladat szépsége és egyben nehézsége is az volt, hogy csak skicceken, elméletben létező találmányokat kellett megeleveníteni a feltaláló által elképzelt működésnek megfelelően. A közös munka eredményeként éveken keresztül tudtunk határidőre szolgáltatni magas színvonalú animációs munkákat, ügyfeleink teljes megelégedésére. Andi munkájára a jövőben is számítunk."

Fülöp Szilárd

EcoSoft Kft.

 Vissza az elejére

 


„Andreával évek óta együtt dolgozunk különböző repülőipari és légiközlekedési projektjeink során. Szívesen működünk vele együtt, mert azon kevesek közé tartozik, aki egyesíteni tudja a szép, kreatív munkát az ügyfélbarát megközelítéssel és pontos határidő tartással. Ez a kiszámíthatóság olyan értéket jelent, ami miatt bátran tudom javasolni más cégeknek is akik gyors és minőségi szolgáltatást várnak az animációk és egyéb digitális anyagok készítése során."

 

Gurály Roland

ügyvezető igazgató

Slot Consulting Kft.

 Vissza az elejére